JAG ERBJUDER

JAG ERBJUDER

 

Nedan finner du både behandlingar och tjänster som jag erbjuder. Jag har också för avsikt att hålla temadagar med olika inriktning inom hälsa och välbefinnande som du kan anmäla dig till. Dessa annonseras på startsidan och även här.

Gymintroduktion

200 kr (30 min)

 

Jag samarbetar med Nyckelgym Stallarholmen i Gula Industrihuset. Här får du en ordentlig introduktion i hur maskinerna fungerar och hur du använder dem på ett effektivt och säkert sätt.

Gruppträning

begär offert

 

För grupper som tex arbetskamrater, kommuner, svensexa, möhippa och barnkalas finns det möjlighet att boka gruppträning inom pass som tex yoga, core, rörlighet och styrka. Antingen kommer jag till er om ni har en lämplig lokal eller så kommer ni till Drömfabriken i Stallarholmen.

Klassisk massage, halvkropp 450 kr (25 min)

 

En djupgående massage för välbefinnandet, där vi löser upp muskelknutor med fokus på rygg och nacke.

Personlig träning

600 kr (50 min)

 

Jag fungerar som din inspiratör och igångsättare för att du ska komma i gång med din livsstilsförändring. Mitt fokus ligger i att hitta den form av fysisk aktivitet som passar din livssituation för stunden. Vill du ha mätbara målsättningar så sätter vi upp dessa tillsammans för att du ska nå ditt förväntade resultat.

Klassisk massage, helkropp 650 kr (50 min)

 

En djupgående helkroppsmassage för hela kroppen. Jag löser upp muskelknutor. Massagen avslutas med en skön ansiktsmassage och någon minuts avslappning i slutet.

Kalasyoga

150 kr/barn

 

Jag erbjuder yogaklass som barnkalas. Sagoyoga eller annat roligt tema. Du väljer själv hur mycket eller lite inslag du vill ha med i Kalasyoga. Det kan vara enbart yogaklassen eller om du vill ha fullkonceptet med hela arrangemanget så som fika och kalaspåse. Från 150 kr/barn. Minimum åtta barn. Max 13 barn.

SWEDIN HOLISTIC

HJÄLPER DIG I BÄTTRE FORM

SWEDIN HOLISTIC

MARIEFRED

TELEFON: 073-684 51 09

E-POST: bokning@swedinholistic.se